![]() |
Vol-au-vents farcits amb crema de ceba i cansalada |
Bon dia seguidors!
El cap de setmana passat vaig tenir un soparet a casa meva i vaig fer , entre altres coses, vol-au-vents farcits de una crema improvisada amb el que tenia per la nevera…però van quedar boníssims.
Ingredients:
-Vol-au-vents (Vaig comprar-ne dels més petits al forn de pa del costat de casa. En el paquetet venien uns 16).
-Cansalada (Un paquet amb 8 làmines aproximadament). Si voleu , en comptes de cansalada, podeu fer-ho amb bacó o una versió més light seria fer-ho amb dauets de gall d’indi.
![]() |
Crema de llet puleva 5%MG |
-Una ceba gran.
-Crema de llet (Jo sempre faig servir la Puleva que només té un 5% M.G.)
-Una nou de mantega (Vaig posar-hi la Ligeresa)
-Oli d’oliva extra verge
-Sal
Recepta
1.Tallar la ceba a dauets petits.
2.Tallar la cansalada a encenalls.
2.Posar a escalfar una mica d’oli en una paella i abocar-hi la ceba tallada.
3.Quan veiem que la ceba comença a fer-se, afegim una miqueta de sal, la nou de mantega i remenem i deixem que la ceba es faci bé (Fins que agafi un color groguenc). Quan estigui llesta treure-la del foc i reservar-la en un platet.
4.Ara afegirem a la paella una miqueta més d’oli i els encenalls de cansalada i deixarem que es facin ben torradets, remenant de tant en tant.
5.Quan la cansalada estigui preparada, afegirem la ceba que havíem reservat a la paella i ho remenarem tot junt durant uns 4 o 5 minuts a foc mig i vigilant que no s’enganxi. Transcorreguts aquest temps, afegirem la crema de llet i pujarem el foc bastant ja que la crema de llet és molt líquida i pujant el foc aconseguirem una textura més espessa i cremosa. Ho deixarem fent a foc alt, que bulli la crema i anar remenant per a que no s’enganxi durant uns 4 minuts. (Fins que veieu que la crema s’ha espessit força).
6.Ara és el moment de parar el foc i amb l’ajut d’una cullera petita de cafè, anar agafant la massa i omplint els vol-au-vents.
No fa falta que ho prepareu just abans del sopar, podeu preparar-ho a la tarda i just abans de servir, donar-li un toc al microones (Uns 30 segons).
Bon appétit!
Me ha gustado mucho!
ResponEliminagracias !! están muy ricos !!
Elimina