dissabte, 7 de gener del 2012

Pasta machine and company

Aquest any els reis, ho tenien clar! I és que…han encertat del tot!
Un dia vaig decidir-me a fer pasta fresca! Vaig fer spaghetti sense tenir la màquina especial per fer pasta seguint la següent recepta: http://www.manulechef.com/2011/03/08/pasta-fresca-al-huevo/, la veritat que va sortir bona, podeu provar de fer-ho a casa! 
És divertit si més no! 
Si us hi fixeu, una mica més avall en aquesta mateixa web del manulechef, trobareu : “CÓMO TRABAJAR LA MASA CON MÁQUINA DE CORTAR PASTA”, doncs bé, aquesta és la meva nova joguina que m’han portat els reis! Una Pasta Machine! M’encanta!!!!!! 

Pasta machine

Ja tinc ganes de provar-la!! Però no només m’han portat això, també han pensat en la pasta fresca farcida, mireu quin motlle més xulu per fer raviolis m’han regalat!!! Directe d’Itàlia, d’allà on saben més :)

Motlle per raviolis

A part de l’amor per la pasta, saben que allò dolç també m’agrada cuinar-ho! Així doncs, en una casa de cuiners, no pot faltar: una màniga pastissera amb diversos capçals ni tampoc uns motlles per fer galetes! :)

Màniga pastissera

Motlles per fer galetes

A més a més, amb la màniga pastissera ve un fullet ple de ideas de com fer les guarnicions com per exemple: Para glasear tu brownie, Cómo sostener la manga, Para hacer estrellas, Para hacer zigzag, Para hacer remolinos, Para escribir en cursiva... 
És genial aquest complement!

Us dic on podeu trobar els utensilis:

Pasta machine: Natura (sobre els 40 €). La podeu trobar a moltes botigues 
Raviolamp: Gadgets (http://www.gadgetscuina.com/, aqui podreu trobar on són les botigues)
Màniga pastissera: a El Corte Inglés
Motlles per les galetes: a El Corte Inglés

Per cert, us recomano la botiga Gadgets. Utensilis diversos i originals per la cuina! L'altre dia em vaig comprar un potet per espolvorar sucre glass o cacao quan fas els capuccinos.

Per aquells que estigueu desitjant un soparet al piset de l’Eixample, no patiu, arribarà en breu una convocatòria per tastar tan bona pasta! Per aquells que em llegiu i em seguiu, tan aviat com faci un plat amb algun dels utensilis, ho compartiré amb vosaltres.

Passeu un bon cap de setmana!


Bon appétit! 

4 comentaris:

  1. Felicidades por esos reyes Anna. Espero que disfrutes mucho tu máquina de cortar pasta. En casa preparamos pasta casera con mucha regularidad, y la verdad es que el resultado es siempre estupendo.
    Me ha hecho mucha ilusión ver que usabas el post de manulechef como referencia (siempre anima ver que otros encuentran útil las entradas del blog).
    En breve voy a publicar de hecho una receta de canelones espectacular, por si quieres dar otros usos a tu máquina de pasta :-)
    Un abrazo y feliz año

    ResponElimina
  2. Gracias por escribirme :) también me ha hecho mucha ilusión que lo hicieras! La verdad que en tu blog hay muchos platos apetecibles y sin duda me animaré a probar alguno más de ellos!Los cookies de arándanos tienen muchos puntos!
    Saludos,
    Feliz año

    ResponElimina
  3. Que guay !!! me ha encanto el post de hoy !! me alegra que vayas teniendo visitas !! Esperamos tus proximos platos con la pasta machine !!

    ResponElimina
  4. he sentit soparet al pis de l'eixample?bieeeeeen!!

    ResponElimina