dimarts, 17 de gener del 2012

Tocador femení


M’encanten els tocadors femenins. És un espai per la dona i per a que el temps no vagi de pressa. Tot i que no sóc super aficionada al maquillatge, podria estar hores ordenant els seus calaixos, mirant les brotxes amb restes de pólvores i olorant els perfums. Indispensable un mirall i una bona cadira per seure-hi. Indispensable també un mirall de mà, d’aquells antics tan macos i que ara costen de trobar.




També pots afegir-hi alguna fotografia o imatge que t’agradi en un marc en consonància amb la resta del mobiliari, encara que no gaire gran, sinó ocupa i predomina massa. Recomano aquells blancs amb ribets. Espelmes i alguna ampolla o pastilla de sabó li donarà un toc romàntic i de netedat.


La cadira la pots decorar amb un coixí en tons roses o pastel. Inclús, si se’t dóna bé la pintura, jo m’atreviria a personalitzar la cadira amb algunes pinzellades personals. I el més important...no deixis que ningú et destorbi mentre ets teu espai. Si ho mantens, aconseguiràs que el tocador sigui per tu un racó preferit especial.













Que passeu un bon equador de setmana :) 


2 comentaris:

  1. Respostes
    1. moltes gràcies!
      espero que us segueixin agradant els següents posts!
      un petó!

      Elimina