dimecres, 1 de febrer de 2012

Mossets de formatge


Mossets de formatge

mmmm...En una d'aquestes tardes d'hivern tan fredes, potser us venen de gust aquests tastets de formatge calents..... Riquíssims!!!! Mossets de formatge ! Només necessitareu…

Ingredients

-4 llesques de bimbo sense crosta
-Mantega
-4 llonzes de formatge Havarti
-2 ous
-sèsam (opcional)
-sal i pebre

Recepta

1.Untar les 4 llesques de bimbo amb mantega abundant i posar una llonza de Havarti sobre cada llesca de bimbo.

2.Tallar en quatre parts les llesques.

3.Encendre el forn a 200ºC amb la opció de grill (només escalfar per dalt). Preparar la safata del forn amb paper vegetal.

4.Batre els dos ous posant-hi una mica de sal i pebre.

5.Banyar les llesques amb el formatge en els ous batuts i deixar-ho uns segons per a que s’empapin bé.

6. Posar una mica de sèsam per sobre de cada llesca.

 7. Col.locar les llesques sobre la safata del forn (on prèviament haurem posat paper vegetal per a que no s’enganxin les llesques).

8.Posar la safata al forn i deixar-ho uns 5 minuts! Atenció, perquè de seguida es cremen! Anar vigilant, quan veiem que estan dauradets per sobre, enretirar!

Aquest plat l’haureu de fer just abans de menjar, perquè lo important és menjar els mossets de formatge calents, que és quan estan boníssims!


Bon appétit!

2 comentaris:

  1. ostres, doncs a casa ho fem un pèl diferent. Enlloc de sucar el formatge amb l'ou, has de:
    1.- posar mantega al pa bimbo tallat en 4.
    2. batre a punt de neu les clares de l'ou.
    3. col·locar el formatge a sobre del pa amb mantega (i si vols també el sèsam).
    4.- posar-hi a sobre una cullerada de clara al punt de neu.
    5.- posar formatge ratllat per sobre...
    ...i al forn!!!!
    mmmmmm, boníssim!!!! prova.ho i et lleparàs els dits!

    ResponElimina
    Respostes
    1. mmmm.....guapi !
      també ha d'estar boníssim!
      gràcies per escriure!
      muaaa

      Elimina