dissabte, 19 de maig del 2012

Preparada per l'estiu ? Truquillos infalibles!



Comença la primavera, el bon temps i la operació bikini! 
Avui us porto un post dedicat als 7 truquillos per estar ready de cara a l’estiu !


Primer pas: Exfoliar la pell. La manera més fàcil i ràpida és dins de la dutxa. Hi ha sabons de cos amb perles exfol.liants. Nomes cal fer-vos amb: un guant de crin + un producte. 
Us recomano el Gel Exfoliante Corporal de Les Cosmètiques Elle (marca pròpia del Carrefour). 
És econòmic i deixa la pell súper suau.






Segon pas: Hidratar la pell. Crema hidratant després de cada dutxa i crema anticel.lulítica! 
Fins ara d’hidratant he estat fent servir la crema Nivea Hidratante Body Lotion con Minerales marinos, Piel normal.  Ara que arriba el bon temps, la combino amb la Dove Summer Glow Piel Dorada que et va donant un toc de bronzejat molt molt lleuger, sense taques a la pell ni res! D’anticel.lulítica podeu fer servir qualsevol del mercat no obstant recomano: Roc, Carreras o Thiomucase



Tercer pas: Peus deluxe.  Desprès d’haver estat tot l’hivern amb sabata tancada, necessitem donar un respir als peus! Com fer-ho? Infalible les espàtules per pulir la zona de la planta dels peus i els laterals dels dits. 

Pedicura express:
1er. Posar els peus en remull en aigua tèbia durant 4minuts (aconseguirem estovar les pells)
2on. Passar l’espàtula polidora pels peus (primer la part més rugosa i desprès la suau)
3er. Aplicar crema hidratant pel taló, els laterals del dits i les ungles. Aprofitar per fer un massatge als peus incidint en la planta.
4at. Llimar, tallar ungles i posar-hi nail polish transparent a mode de protector
5è. Si voleu, ara podeu aplicar el color a les ungles. No us oblideu de posar-hi una capa de brillant per sobre! Us lluirà i aguantarà molt més!

Quart pas: Mans suaus. Tal i com hem fet pels peus, podem repetir més o menys la operació per les mans. No obstant, no passarem la espàtula polidora.
Cinquè pas: Cabell brillant. Sempre hem de tenir en dansa més d’un xampú i els hem d’anar combinant durant la setmana de manera que no sempre ens rentarem el cabell amb el mateix xampú! 1 cop a la setmana fer una mascarilla i 3 cops per setmana aplicar sèrum per les puntes desprès de rentar el cabell, recomano el sèrum de pantene, fa anys que l’utilitzo, va molt bé i et deixa molt bona olor al cabell. Sabeu que faig 2 cops l’any? Truquillo: mascarilla casera: Aplicar-me el rovell d’un ou al cabell mullat i deixar-ho durant  30 minuts-1h. Desprès rentar normalment. Però...atenció! La clara de l’ou, no la llenceu, serveix per fer una mascarilla per la cara! Aplicar la clara de l’ou a la cara i deixar-la actuar durant 30 minuts, veureu de seguida com us deixa la pell ben tersa i suau! (Jo em fico la mascarilla del cabell i la de la cara a l’hora).


Sisè pas: Protegir la pell del sol. Aplicar  crema solar protectora. FPS (factor de protecció solar), segons el teu tipus de pell. Els primers dies d’exposició aplicar un FPS més elevat del normal. A mi que em costa agafar bronzejat, faig: Els primers dies FPS 30 per no cremar-me. 

Durant tot l’estiu: Cames FPS 6, Resta de cos i cara FPS 15 i cada 2hores o desprès d’anar  a l’aigua me’n torno a posar per si de cas. Per protegir el cabell no utilitzo res en especial, però si que desprès d’una jornada a la platja em poso abundant crema hidratant  i em raspallo el cabell amb la crema posada abans d’aclarir.







Setè pas: Beure molta aigua i que abundin les amanides! 1’5L al dia, ajuda a depurar i molt! Es nota!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada