diumenge, 4 de setembre de 2011

Broquetes de pollastre teriyaki

Perfectes broquetes per un sopar japo!! No us les perdeu! Van sortir super saboroses! El secret? Posar-hi el sèsam i deixar reposar la salsa ! 


Broquetes de pollastre teriyaki

Ingredients

- 3 Pits de pollastre
-2 Pebrots verds
-Broquetes llargues de fusta (les podeu trobar al súper o al xinu)
-Oli d’oliva
-1 gra d’all
-Sal gruixuda
-3 cullerades de Sèsam aproximadament
-Salsa Teriyaki (1 cullerada sopera de les grans)

Recepta

1. Tallem el pit de pollastre a dauets si és possible
2. Tallem els pebrots verds a quadradets (de 2cm x 2cm aproximadament)
3. Posem a escalfar a la paella una mica d’oli amb 1 gra d’all sencer i quan estigui torradet el traurem  (llençar) i posarem a la paella el pebrot verd fins que estigui ben fet, li afegirem una mica de sal gruixuda, el traurem i el guardem a part.
4. A la mateixa paella hi abocarem els dauets de pollastre i els farem. 3 ó 4 minuts després posarem els sèsam a la paella i el barrejarem bé amb el pollastre. Un cop el pollastre estigui ben fet, hi abocarem la salsa Teriyaki
5.Pujarem el foc i deixarem que la salsa es redueixi (veurem com va fent xup xup i es va espessint) , i quedi ben impregnada en el pollastre
6. Muntar les broquetes intercalant el pebrot i els dauets de pollastre...
Et voilà!

Bon appétit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada