dijous, 8 de setembre de 2011

Muffins de xocolata amb frosting de xocolata

Muffins de xocolata amb frosting de xocolata


Avui ens hem proposat un repte! Saltar-nos la dieta!  :D

M’agrada cuinar amb companyia, i avui ha vingut la Isa a fer muffins de xocolata amb mi! Han quedat súper esponjoses! 
El frosting que li hem posat per sobre és ja....un pecat !

Mmmmmmm... quina millor manera d’endolcir l'esmorzar d’un divendres!?


Ingredients


-230g de farina
-50g de cacau en pols
-2 iogurts naturals ( si poden ser grecs millor, donen més textura)
-150g de sucre
-80mL d’oli
-2 ous
-1 bolseta de llevat
-150 g de gotetes de xocolata (100g per la massa i 50g per decorar)
-4 cullerades de llet
-Motlles per muffins (de silicona si els voleu reutilitzar o de paper que són d’un sol ús)
-Màniga cuinera (si es té i sinó farem servir una cullereta petita)
-Ingredients pel frosting: 200ml de nata líquida + 200g de xocolata per fondre (jo vaig comprar xocolata Valor sòlid)
-Cors petits per decorar (opcional) (jo els vaig comprar de la marca Vahiné, que venen en un pot d’espècies a la secció del super de coses per pastissos)

Recepta

1. Barrejar en un bol : farina + llevat + sucre + cacau + iogurts. Barrejar tot molt bé fins obtenir una pasta.
2. En un recipient a part, batre els ous i afegir-hi l’oli i les 4 cullerades de llet ,barrejar molt bé i afegir-ho a la barreja anterior. Barrejar.
3. Afegir 100g de gotetes de xocolata i barrejar.
4. Omplir els motlles de muffins fins dalt amb la massa obtinguda i decorar per sobre amb els 50g de gotetes de xocolata restants.
5. Posar al forn a 180 graus , 20 minuts. Per saber quan estan fets, punxar els muffins amb un escuradents transcorreguts els 20minuts, ha de sortir net.

Mentres les muffins estàn al forn, farem el frosting
Com preparar el frosting de xocolata?
a/ Posar en una olla els 200ml de nata liquida i escalfar-la sense que arribi a ebullició. Quan estigui ben calenta afegir-hi la xocolata que haurem trossejat prèviament.
b/Barrejar bé amb la finalitat de que la xocolata es desfaci. Quan veiem que s’ha desfet, parar el foc, abocar-ho en un recipient petit i posar-ho 15min al congelador, per tal de que s’espesseixi una mica.

6. Treure les muffins del forn i posar-hi el frosting per sobre amb ajut de la màniga cuinera.
7.Decorar amb els cors


Bon appétit!




4 comentaris:

  1. MMMMMMM.....he tingut la gran sort de provar-los i...ESPECTACULARS!
    Muchas gracias amore!!!
    Patri

    ResponElimina
  2. On compres els toppings de cors???

    ResponElimina
  3. Els vaig comprar al caprabo a la secció on hi ha coses de pastissos, els motlles i demés!

    ResponElimina
  4. el pròxim cop vull tastar-ne com a mínim un, i millor si també els fem!!!
    petonets i bon profit

    ResponElimina